מועד ג 2024
הוראות מילוי

לתשומת לב מגישי בקשות התמיכה, להלן מספר דגשים מרכזיים בנוגע להגשת בקשות התמיכה:

  1. אתר הגשת בקשות התמיכה תומך בדפדפנים הבאים: Google Chrome, Firefox, IE9+, Safari
  2. ניתן להגיש מסמכים בקבצים פורמט PDF בלבד. קבצים שגודלם מעל 01MB לא יתקבלו. ניתן להשתמש באתר החינמי להמרת קבצים לפורמט PDF. לאתר לחצו כאן.
  3. בסיום הליך הגשת הבקשה חובה לוודא קבלת מספר הגשה המאשר את הגשתה. בקשה שלא התקבל אישור לגביה לא נקלטה במערכת המקוונת של הקרן, ולא הוגשה בפועל.
  4. מגישי בקשות התמיכה יקבלו תשובה על בקשתם לתיבת הדוא"ל אותה פירטו בטופס ההגשה בתוך ארבעה חודשים מהתאריך האחרון להגשה במועד בה הוגשו.
  5. באחריות מגישי בקשות התמיכה לוודא כי תיבת הדוא"ל פעילה וזמינה, וכי מסננים למיניהם לא מונעים את קבלת תכתובות והודעות הדוא"ל מהקרן.

דגשים אלו אינם באים במקום מסמך הכללים ונהלים המלא של הקרן, המופיע במלואו לעיל, וזמין להורדה באתר האינטרנט של פרוייקט קולנוע.

חובה על כל מגיש בקשה לקרוא את מסמך הכללים והנהלים המלא בעיון. הקרן שומרת לעצמה הזכות שלא לקרוא בקשה שלא הוגשה בהתאם לכללים ולנהלים, ולדחותה ללא נימוק נוסף.

כללים ונהלים

כללים ונהלים

כללים ונוהל – פרוייקט הקולנוע הגלילי
מסמך זה מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. כל האמור בו מיועד לנשים וגברים כאחד.

א. מטרות ועקרונות פעולה:
  1. מרכז תרבות נוף הגליל (ע"ר), באמצעות 'פרוייקט הקולנוע הגלילי', תשקוד על עידוד הקולנוע הישראלי באזור הגליל והתמיכה בו, תוך הקפדה על חירות היצירה והביטוי החיוניים לקיומה של אמנות בכלל ואמנות הקולנוע בפרט, פיתוח צביון תרבותי מקורי ישראלי ומתן ביטוי למגוון התרבותי של החברה בישראל, להשקפות השונות הרווחות בה ולערכיה.
  1. קידום ועידוד יצירה, הפקה, פיתוח, השלמה, שיווק והפצה של סרטים ישראליים, לרבות סרטים עלילתיים באורך מלא, סרטים קצרים וסרטי תעודה.
  1. עידודו של היוצר בתחום הקולנוע הישראלי באזור הגליל, לרבות באמצעות עידוד תנאי הפקה נאותים.
  1. קידום ועידוד יצירה ועשייה קולנועית של נשים.
  1. עידוד עשייה חדשנית ושילוב טכנולוגיות מתקדמות.
  1. עידוד שיתוף פעולה בין–לאומי בתחום הקולנוע, כולל תמיכה בקו-פרודוקציות קולנועיות בינלאומיות בשותפות ישראלית.
  1. קידום הסרט הישראלי, לרבות סיוע לתכניות מיוחדות להפצה ולשיווק של סרטים לציבור הרחב או לקהלים מיוחדים, שלא בדרך של הקרנה בבית קולנוע, כגון הקרנה במתנ"סים, לחיילים, לתלמידים וכיוצא באלה.
  1. קידום ותמיכה בשיווק והפצה של היצירה הקולנועית הישראלית בארץ ובחוץ לארץ.
  1. קידום ועידוד יצירה קולנועית לקהלים מסוגים שונים ומגוונים, כולל יצירה בסוגות (ז'אנרים) שאינן מקבלות ביטוי מספיק בקולנוע הישראלי.
  1. קידום ועידוד יצירה קולנועית בתקציבים מלאים, לצד קידום ועידוד יצירה קולנועית בהיקפים דלי-תקציב.
  1. קידום ועידוד יוצרי קולנוע עצמאיים וותיקים, בעלי מוניטין ומנוסים לצד קידום ועידוד יוצרים צעירים, חדשים ומבטיחים והכוונתם.
  1. עידוד היצירה בקרב יוצרים מהפריפריה הישראלית ועידוד היצירה על אודות הפריפריה הישראלית, על כל חלקיה וגווניה, במטרה לאפשר ביטוי לחלקים מהחברה הישראלית שלרוב אינם מקבלים חשיפה רבה.
  1. סיוע לסרטים של יוצרים ישראליים, בין השאר, על פי אמות מידה של איכות, ניסיון קולנועי, כשרון בתחום הקולנוע וביטוי אישי, במגמה לתרום ליצירת קולנוע ישראלי מעמיק, רלוונטי, ייחודי ומשמעותי, העונה על מטרות הקרן.
  1. סיוע וליווי להפקות מאזור הגליל, ללא זיקה לקבוצה חברתית או אידיאולוגית מסוימת.
  1. הקרן תעמוד בדרישות המבחנים לחלוקת כספי תמיכות של משרד התרבות והספורט למוסדות ציבור בתחום הקולנוע, ובכלל זה תעמיד את עצמה לביקורת המשרד, בהתייעצות עם המועצה, בהתאם לדינים החלים עליה, הוראות הנוהל והחלטות הממשלה להבטחת עמידתו בתנאים למתן תמיכה בלי לפגוע בחופש היצירה, בחירות האמנותית ובחופש הביטוי.
ב. כללים:
  1. הקרן תסייע לבקשות תמיכה בסרטים של יוצרים שמלאו להם 18 שנים לפחות.
  1. מגיש בקשת התמיכה לקרן יהיה אך ורק היוצר בעל הזכויות המלאות בהפקת הסרט.
  1. על הסרט או הפרוייקט המוגשים במסגרת בקשת תמיכה לענות על אמות המידה הכלולות במבחנים לחלוקת כספי התמיכות של משרד התרבות והספורט למוסדות ציבור בתחום הקולנוע, בהתאם לסעיף 3א לחוק יסודות התקציב התשמ"ה- 1985; ובכפוף לכללי הקולנוע (הכרה בסרט כסרט ישראלי) התשס"ה-2005; בכפוף להוראות הדין ולאמות המידה הכלולות בחוק הקולנוע התשנ"ט-1999; בכפוף להוראות הדין הכלולות בחוק זכויות יוצרים התשס"ח-2007; בכפוף להוראות הדין ולאמות המידה הכלולות בחוק יסודות התקציב (תיקון מס' 40) התשע"א-2011; או בכפוף לחוקים, תקנות, מבחנים, כללים ונהלים אשר יבואו במקום החוקים, התקנות, המבחנים, הכללים והנהלים הנ"ל.
  1. מגישי בקשות תמיכה בסרטים רשאים להגיש בקשות לתמיכה, על פי כללי הקרן ונהליה ובהתאם למטרותיה, במסלולים השונים כפי שייקבעו על ידי הנהלת הקרן, בהפקות סרטים, בהשלמות הפקת סרטים ובפיתוח פרוייקטים, תסריטים וסרטים בתחומים הבאים:
  1. (א) סרטים ישראליים עלילתיים באורך מלא: סרטים ישראליים באורך של למעלה מ-60 דקות, המיועדים להקרנה בבית קולנוע, ובכלל זה סרטים ישראליים עלילתיים באורך מלא באנימציה.
  1. (ב) סרטי תעודה: סרטי תעודה וסרטי תעודה מורכבים, כהגדרתם בסעיף 17 לכללי התקשורת, ובכלל זה סרטי תעודה באנימציה.
  1. (ג) סרטים קצרים: סרט ישראליים שהם סרטים עלילתיים, לרבות דרמה או אנימציה ולמעט סרטי סטודנטים, שאורכם אינו עולה על 60 דקות, ושמיועדים, בין השאר, להקרנה בבית קולנוע.
  1. 5. תמיכת הקרן בעד סיוע לסרט מסוים לא תעלה על 80% מעלות הפקתו; האמור בסעיף קטן זה לא יחול על על סרט עלילתי ראשון או שני של הבמאי או היוצר (סרט ביכורים), על סרט ייעודי או על סרט שתקציב הפקתו אינו עולה על 800,000 שקלים חדשים (סרט דל תקציב).
  1. לא תינתן תמיכה לסרט שמוסד אחר הנתמך על ידי משרד התרבות והספורט העניק לו תמיכה, באותו תחום או בתחום תמיכה אחר, אלא אם התקבל לכך אישור מיוחד ממנכ"ל הקרן. יחד עם זאת, ניתן להגיש בקשות תמיכה לקרן במקביל להגשת בקשות תמיכה המוגשות לקרנות אחרות.

    על אף האמור, תוכל הקרן לתמוך בסרט ייעודי או סרט אזורי הנתמך בתחומים אלו על ידי מוסד אחר הנתמך על ידי משרד התרבות והספורט, לפי הגדרתם של תחומים אלו על ידי המבחנים לחלוקת כספי תמיכות של משרד התרבות והספורט למוסדות ציבור בתחום הקולנוע.
  1. עותק אחד לפחות, מכל סרט שהופק בתמיכת הקרן, יועבר לשימור בארכיון, למטרות מחקר ושימוש ציבורי, ובלבד שהוא מוסד העומד במבחני תחום ט' של המבחנים לחלוקת כספי תמיכות של משרד התרבות והספורט למוסדות ציבור בתחום הקולנוע.
  1. סרט המופק בסיוע הקרן יציין את תמיכת הקרן, ואת תמיכת משרד התרבות והספורט, הניתנת על פי המלצת המועצה לקולנוע; ציון כאמור יופיע בכותרות הפתיחה ובכותרות הסיום של הסרט וייכללו בו הקרן, המשרד והמועצה, בצירוף סמליל הקרן, סמליל משרד התרבות והספורט וסמליל המועצה, בנוסחים כפי שיסופקו על ידי הקרן, ולפי הנחיות הקרן.
  1. סרט ישראלי שהופק בסיוע הקרן, יוצג כסרט ישראלי בכל הקרנה פומבית שלו בארץ או בחוץ לארץ, לרבות בפרסומים רשמיים או שיווקיים נלווים, בדרך המקובלת לעניין זה; למען הסר ספק, אין באמור כדי למנוע הצגת סרט שהוכר כסרט ישראלי על פי תקנות הקולנוע, כסרט שהופק במשותף בין מפיק ישראלי למפיק זר (קופרודוקציה בין–לאומית).
  1. חובה על הסרטים המוגשים לפרוייקט הקולנוע הגלילי במסגרת בקשת תמיכה לעמוד בהגדרות הבאות:
    "אזור הגליל" - כמשמעותו בחוק הרשות לפיתוח הגליל, התשנ"ג-1993;
    "תושב אזור הגליל" - מי שמקום המגורים הקבוע שלו הוא באזור הגליל;
    1. (1). 40% לפחות מבין כל אחת מהקבוצות האלה הם תושבי אזור הגליל:
      1.היוצרים המשתתפים בהפקת הסרט (במאי, תסריטאי ועורך) 2. השחקנים והמבצעים 3. הצוות הטכני-הנדסי 4. צוות ההפקה; לעניין זה, יראו במאי, צלם או איש סאונד שאינו תושב אזור הגליל, כאילו הוא תושב האזור, אם הוא מעסיק לצדו עוזר במאי, עוזר צלם או עוזר סאונד, לפי העניין, שהוא תושב אזור הגליל
    2. (2). בתקציב ההוצאות להפקת הסרט מתקיים אחד משני אלה:
      (א) 30% לפחות מתקציב ההוצאות להפקת הסרט משמש לרכישת טובין או שירותים באזור הגליל;
      (ב) 51% לפחות מתקציב שכר העבודה הכלול בתקציב ההוצאות להפקת הסרט משמש לתשלום שכר עבודה לתושבי אזור הגליל, בתמורה לעבודתם במסגרת הפקת הסרט;
    3. 3. בהפקת הסרט יתקיים אחד משני אלה לפחות:
      (א) מרבית ימי הצילום של הסרט מתבצעים באזור הגליל ומרבית הצילומים שבעותק הבסיסי של הסרט, בהיקף שלא יפחת מ–55% מאורכו, בוצעו באזור הגליל;
      (ב) ארבעה אנשים לפחות מקרב צוות ההפקה של הסרט המנויים להלן, ובהם במאי או תסריטאי, הם תושבי אזור הגליל: מפיק, מפיק בפועל, במאי, תסריטאי, צלם ראשי, עד שניים מבין השחקנים הראשיים, מלחין, עורך, מעצב אמנותי;
      מסלול פיתוח- תתאפשר השקעה בפיתוח רק במידה והתסריטאי הוא תושב האזור
ג. נהלים:
1. נוהל הגשת הבקשות:
  1. א. מגישי בקשות תמיכה בכל התחומים, יגישו את הצעתם לקרן בהגשה מקוונת (דיגיטלית) בשפה העברית דרך אתר האינטרנט של פרוייקט הקולנוע הגלילי של הקרן, שכתובתו תפורסם בקול הקורא לבקשות תמיכה.

    לחילופין, במקרים חריגים ובהתאם להחלטת הקרן, הזכאים להגיש בקשות בכל התחומים, יגישו את הצעתם לקרן בהגשה בתיק הפקה מודפס בשלושה עותקים בשפה העברית, או בשפה אחרת, שבראש כל אחד מהם טופס הבקשה החתום, וכן טופס בקשה חתום אחד נוסף בנפרד, או לחילופין, יגישו מסמכים אלו בדוא"ל. יוצרים שהגישו תסריטים מודפסים או חומרי הגשה פיזיים אחרים כלשהם לקרן לא יוכלו לקבל בחזרה לידיהם את התסריטים או את חומרי ההגשה.
  1. ב. בבקשת תמיכה המוגשת, חובה לצרף את המסמכים להלן לבקשה דרך אתר האינטרנט של פרוייקט הקולנוע הגלילי של הקרן. פרט לטופס הבקשה המקוון ופרט לקישור לחומרים לצפייה, יש להגיש מסמכים בפורמט PDF בלבד, גודל פונט 13, רווח 1.5. קבצים שיוגשו בפורמט אחר לא ייקראו:

1. במסלול הפקה לסרט עלילתי באורך מלא:

  • טופס בקשה מקוון.
  • סינופסיס עד עמוד, המתאר את המהלך העלילתי של הסרט.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (300-500 מילים).
  • תסריט מפורט ומלא של הסרט המוצע.
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד, עד עמוד לכל יוצר/ת)
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים.
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה.
  • הצהרה על זכויות בפרויקט.
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).
כל המסמכים הנ"ל (פרט לטופס ההגשה המקוון, לקורות החיים, להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק, הבמאי או התסריטאי. יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו. אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף.
  • טופס בקשה מקוון.
  • מכתב המפרט מצב ההפקה ואת הצורך בהשלמה.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (300-500 מילים).
  • תקציר בן 300-500 מילים, המתאר את המהלך העלילתי של הסרט.
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד)
  • גרסת עריכה הסרט במצבו בעת ההגשה, בשלב ראף-קאט לפחות. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש.
  • הצהרה על זכויות בפרוייקט.
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).

כל המסמכים הנ " ל ( פרט לטופס ההגשה המקוון , לקורות החיים , להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות ) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק , הבמאי או התסריטאי . יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו . אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף .

3. במסלול פיתוח לתסריט לסרט עלילתי באורך מלא:

  • טופס בקשה מקוון, הכולל תקציר בן 50-100 מילים של הסרט.
  • סינופסיס מלא של הסרט, בהיקף של לכל היותר ששה עמודים.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (300-500 מילים).
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד)
  • העתק הסכם מפיק-תסריטאי, וכל מסמך אחר הקשור בזכויות עיבוד התסריט.
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים.
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה.
  • הצהרה על זכויות בפרוייקט.
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).

כל המסמכים הנ " ל ( פרט לטופס ההגשה המקוון , לקורות החיים , להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות ) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק , הבמאי או התסריטאי . יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו . אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף .

4. במסלול הפקה לסרט תעודה:

  • טופס בקשה מקוון, הכולל תקציר בן 50-100 מילים של הסרט.
  • סינופסיס (תקציר) בן 300-500 מילים לסרט תעודה.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (300-500 מילים).
  • תסריט מלא לסרט תעודה, הכולל את החלקים הבאים, מאוחדים במסמך אחד: פירוט מבנה הסרט ותפיסה ויזואלית, מהלך עלילתי משוער, עיקרי התחקיר ותיאור הדמויות (3-5 עמודים בסך הכל).
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד)
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים.
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה.
  • הצהרה על זכויות בפרוייקט.
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).

כל המסמכים הנ " ל ( פרט לטופס ההגשה המקוון , לקורות החיים , להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות ) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק , הבמאי או התסריטאי . יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו . אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף .

5. במסלול השלמה לסרט תעודה:

  • טופס בקשה מקוון.
  • מכתב המפרט מצב ההפקה ואת הצורך בהשלמה.
  • סינופסיס (תקציר)
  • תסריט מלא לסרט תעודה, הכולל את החלקים הבאים, מאוחדים במסמך אחד: פירוט מבנה הסרט ותפיסה ויזואלית, מהלך עלילתי משוער, עיקרי התחקיר ותיאור הדמויות (3-5 עמודים בסך הכל).
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (עד 500 מילים).
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד, עד עמוד לכל יוצר/ת)
  • גרסת עריכה הסרט במצבו בעת ההגשה, בשלב ראף-קאט לפחות. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה..
  • הצהרה על זכויות בפרוייקט..
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים. .
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות)..

כל המסמכים הנ " ל ( פרט לטופס ההגשה המקוון , לקורות החיים , להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות ) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק , הבמאי או התסריטאי . יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו . אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף .

6. במסלול פיתוח לסרט תעודה:

  • טופס בקשה מקוון.
  • תקציר בן 50-100 מילים של הסרט.
  • סינופסיס מלא של הסרט.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (עד 500 מילים}
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד, עד עמוד לכל יוצר/ת}.
  • העתק הסכם מפיק-תסריטאי, וכל מסמך אחר הקשור בזכויות עיבוד התסריט..
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים. .
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה..
  • הצהרה על זכויות בפרויקט.
  • תקציב פיתוח.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות)

כל המסמכים הנ"ל (פרט לטופס ההגשה המקוון, לקורות החיים, להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק, הבמאי או התסריטאי. יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו. אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף.

7. במסלול הפקה לסרט עלילתי קצר:

  • טופס בקשה מקוון.
  • סינופסיס מלא של הסרט, עד עמוד, המתאר את המהלך העלילתי של הסרט.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (עד 500 מילים).
  • תסריט מפורט ומלא של הסרט המוצע.
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד, עד עמוד לכל יוצר/ת)
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים.
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה.
  • הצהרה על זכויות בפרויקט.
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).

כל המסמכים הנ"ל (פרט לטופס ההגשה המקוון, לקורות החיים, להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק, הבמאי או התסריטאי. יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו. אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף.

8. במסלול השלמה לסרט עלילתי קצר:

  • טופס בקשה מקוון.
  • מכתב המפרט מצב ההפקה ואת הצורך בהשלמה.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (עד 500 מילים).
  • תסריט מפורט ומלא של הסרט המוצע.
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד, עד עמוד לכל יוצר/ת)
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים.
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה.
  • הצהרה על זכויות בפרויקט.
  • פירוט מקורות מימון קיימים ומתוכננים.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).

כל המסמכים הנ"ל (פרט לטופס ההגשה המקוון, לקורות החיים, להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק, הבמאי או התסריטאי. יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו. אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף.

9. במסלול פיתוח לתסריט לסרט עלילתי קצר:

  • טופס בקשה מקוון.
  • סינופסיס מלא של הסרט, עד עמוד, המתאר את המהלך העלילתי של הסרט.
  • הצהרת כוונות היוצר/ים (עד 500 מילים).
  • תסריט מפורט ומלא של הסרט המוצע.
  • תקציב הפקה מפורט ו/או טופ-שיט מפורט לתקציב
  • קורות חיים (מפורטים) של הבמאי/ת, המפיק/ה והתסריטאי/ת (מאוחדים בקובץ אחד, עד עמוד לכל יוצר/ת)
  • לבקשות בתחום האנימציה יש לצרף סקיצות וחומרים גרפיים.
  • לבחירת המגיש, חומרים מצולמים (סצנה, טריילר, סרט קודם וכיוצ"ב), אם ישנם. חומרים לצפייה יתקבלו בקישור בודד לאתרי YouTube או Vimeo בלבד; האחריות לזמינות הלינק לאורך תקופת קריאת הבקשות היא בידי המגיש. אין חובת הגשה בסעיף זה.
  • הצהרה על זכויות בפרויקט.
  • תקציב פיתוח.
  • הצהרה על הגשות קודמות של התסריט המוצע (לא יותר משתי הגשות קודמות).

כל המסמכים הנ"ל (פרט לטופס ההגשה המקוון, לקורות החיים, להצהרה על הזכויות ולהצהרה על ההגשות הקודמות) יוגשו לקרן ללא ציון שם המפיק, הבמאי או התסריטאי. יש להקפיד כי גם בחומרי הצפייה המצורפים לא יופיעו שמות אלו. אי הקפדה על כלל זה עלולה להוביל לפסילת בקשת התמיכה ללא נימוק נוסף.

אי הגשתם של כל הטפסים והנספחים הנדרשים בכל אחד מהמסלולים הנ"ל, או הגשה חלקית של טופס או נספח, עלולה להוות עילה לדחיית הבקשה על ידי הקרן, ללא נימוק נוסף. הגשה של בקשת תמיכה למסלול הלא נכון עלולה להוות עילה לדחיית הבקשה על ידי הקרן, ללא נימוק נוסף.